Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε στο «Λουίτζι Φεράρις» για τον αγώνα της Τζένοα με τη Ρόμα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Serie A και τιμήθηκε από τη διοίκηση των γηπεδούχων, οι οπαδοί των οποίων των αποθέωσαν όταν κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και έκανε και κάποια σουτ.

Ο Έλληνας τενίστας ήταν καλεσμένος της ομάδας της Γένοβας -της οποίας είναι οπαδός- και είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα με τους Ρωμαίους, ο οποίος είχε δραματικό φινάλε αφού το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε με γκολ του Ντε Βίντερ στο 96ο λεπτό.

Πριν την έναρξή του, λοιπόν, ο Τσιτσιπάς κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και έλαβε μια φανέλα της Τζένοα από τη διοίκηση της ομάδας ενώ στη συνέχεια επιχείρησε και κάποια σουτ προς τη μία εστία, με τους οπαδούς των «ροσομπλού» να τον αποθεώνουν.

👋 A warm welcome for Tsitsi this morning 🔴🔵

Posted by Genoa CFC on Sunday, September 15, 2024

«Όταν παίζαμε με τον αδερφό μου video games, επέλεγα την Τζένοα επειδή μου άρεσε το έμβλημα της. Αν με ρωτούσες αν θα πίστευα πως θα βρισκόμουν σε αυτή τη θέση που είμαι τώρα δεν θα σε πίστευα», ήταν τα λόγια του Έλληνα τενίστα.