Και ξαφνικά… ο Ηρακλής αναζητά προπονητή. Κόντρα στο ρεπορτάζ που ήθελε τον Μαρίνο Ουζουνίδη να συνεχίζει μετά και την ισοπαλία με την Κέρκυρα, ο Έλληνας τεχνικός παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του «Γηραιού», εκπλήσσοντας τους υπεύθυνους της ομάδας.

Σήμερα το πρωί ο Μαρίνος Ουζουνίδης πέρασε από τα γραφεία του Ηρακλή. Εκεί κατέθεσε την παραίτησή του στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Τάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. ΄

Επίσημη ανακοίνωση μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει. Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες, αφού οι δύο πλευρές λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους.

Αυτό που πλέον έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι οι λόγοι που οδήγησαν τον Μαρίνο Ουζουνίδη να παραιτηθεί, κάτι που -τουλάχιστον βάσει του ρεπορτάζ- δεν προέκυπτε.

Μεγάλο ρόλο στην απόφαση αυτή του Έλληνα τεχνικού, φέρεται να έχουν παίξει κάποιες κινήσεις της διοίκησης που έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τις οποίες διαφωνούσε.

Οι περισσότερες από αυτές έχουν να κάνουν με τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τις οποίες δεν συμφωνούσε απόλυτα ο Έλληνας τεχνικός.

Πηγή: sport-fm.gr