«Ο κίνδυνος για την Ρεάλ έρχεται από την Αθήνα». Με τον τίτλο αυτό η ισπανική AS παρουσιάζει τις μεγάλες μεταγραφικές κινήσεις που έχουν κάνει τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός.

«Μια τεράστια προσπάθεια από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο οποίος θέλει περισσότερα, πολλά περισσότερα. Ο εκκεντρικός πρόεδρος των πράσινων έδωσε και νέες πινελιές σε ένα ήδη θαυμάσιο ρόστερ της ομάδας του με την προσθήκη του Λορέντσο Μπράουν, του Γιουρτσεβέν και του Τσεντί Οσμάν», αναφέρει και προσθέτει για τους τρεις περιφερειακούς του τριφυλλιού, τους Ναν, Σλούκα και Μπράουν ότι «είναι ικανοί να εξουσιάσουν την Ευρωλίγκα, εκτός κι αν ο γείτονάς του δεν το αποτρέψει», φυσικά αναφερόμενος στον Ολυμπιακό

Σχετικά με τον «πληγωμένο» όπως τον χαρακτηρίζει Ολυμπιακό, η AS στέκεται στην επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ και συνεχίζει κάνοντας αναφορά στον Φουρνιέ.

«Αυτή (εννοεί τον Βεζένκοφ) δεν ήταν η μόνη βόμβα από του Ελληνες, που απέκτησαν έναν από τους μεγαλύτερους ευρωπαίους παίκτες που ήταν διαθέσιμοι ως ελεύθεροι από το ΝΒΑ», αναφέρει ο συντάκτης.

«Μία δύναμη πυρός που μπορεί να αντισταθεί σε οποιονδήποτε αντίπαλο στην Ευρωλίγκα ακόμη και σε έναν Παναθηναϊκό σε μια μάχη για την κυριαρχία στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα η οποία έχει φτάσει στον ουρανό», καταλήγει.