Δύο σπουδαίες μεταγραφές πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός τις τελευταίες μέρες, με τους Πειραιώτες να δυναμώνουν τη μεσοεπιθετική τους γραμμή με τις προσθήκες των Γουίλιαν και Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Το μόνο που μένει είναι να ενταχθούν στα πλάνα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη, αρχής γενομένης από την επανέναρξη της Superleague, όπου ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναιτωλικό (15/9, 18:30).

Ο Γουίλιαν προέρχεται από γεμάτες σεζόν με την Φούλαμ στην Πρέμιερ Λιγκ και όλο το καλοκαίρι γυμναζόταν εντατικά με τους συνεργάτες του, κάτι που φάνηκε και στις εξετάσεις που έκανε κατά την άφιξή του στου Ρέντη. Μάλιστα, ο βάσκος τεχνικός έκρινε από την πρώτη στιγμή πως μπορεί να προπονηθεί κανονικά με τους υπολοίπους, ενώ σκέφτεται να τον έχει στην αποστολή της ομάδας για το κυριακάτικο παιχνίδι.

Από την άλλη, ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία της Γαλατασαράι και μάλιστα αγωνίστηκε και στα τρία πρώτα φιλικά της σεζόν.

Ο Μεντιλίμπαρ υπολογίζει τους Γουίλιαν και Ολιβέιρα να δώσουν επιπλέον λύσεις στην μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού, αφού από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι και τα τέλη Ιανουαρίου, τα ματς θα είναι πολλά και συνεχόμενα σε Ελλάδα και Ευρώπη.