Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος συνεχίζει την καριέρα του παίζοντας στον Ηρακλή φέτος και στον αγώνα του κυπέλλου Ελλάδας με τον Ερμή Αμυνταίου έγραψε ιστορία αφού έγινε ο πρώτος παίκτης που σκόραρε με τις φανέλες των τριών μεγάλων τόσο της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης.

Τον μάθαμε στον ΠΑΟΚ, στη συνέχεια πήγε στον Παναθηναϊκό, ακολούθησε η ΑΕΚ, από εκεί στον Ολυμπιακό και μετά στον Άρη, για να υπογράψει φέτος στον Ηρακλή.

Ο 37χρονος μεσοεπιθετικός, με λίγα λόγια, δεν άφησε… ομάδα για ομάδα και είχε ήδη κάνει ρεκόρ ως ο μοναδικός που έπαιξε στις τρεις μεγάλες τόσο της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης. Απλά, τώρα, είπε να κάνει ακόμη ένα: Να σκοράρει και με τις έξι αυτές ομάδες. Και το έκανε.

Στο εκτός έδρας 5-0 επί του Ερμή Αμυνταίου για τη 2η φάση του κυπέλλου Ελλάδας ο Χριστοδουλόπουλος με εκτέλεση φάουλ βρήκε δίχτυα και πέτυχε αυτό που προαναφέρθηκε, έχοντας 10 σε 63 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ, 25 σε 131 εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό, 24 σε 83 ματς με την ΑΕΚ, 10 σε 34 αγώνες με τον Ολυμπιακό και ένα γκολ σε 22 συμμετοχές με τον Άρη.