Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανακοίνωσε ότι δεν θα πάρει μέρος στο Davis Cup λόγω τραυματισμού, στα social media όμως παραμένει σε… δράση, όπως δείχνει και η νέα ανάρτησή του, με την οποία θέλησε να στείλει διάφορα μηνύματα.

Ο Έλληνας τενίστας, ο οποίος δεν τα πήγε καλά στο US Open, ανέβασε φωτογραφίες δικές του, με την οικογένειά του και τη σύντροφό του, Πάουλα Μπαντόσα, γράφοντας τα εξής…

«Ταξιδεύοντας στον κόσμο έμαθα ότι τα χρήματα δεν είναι ο απώτερος στόχος, αλλά ένα μέσο για ελευθερία — ελευθερία εξερεύνησης, σύνδεσης και ολοκληρωμένης ζωής. Όπως είπε ο Σωκράτης: «Αυτός που δεν είναι ικανοποιημένος με αυτό που έχει, δεν θα ήταν ευχαριστημένος με αυτό που θα ήθελε να έχει». Ο πραγματικός πλούτος βρίσκεται στις εμπειρίες και τον χρόνο, μία πεπερασμένη επικαιρότητα που πρέπει να αγαπάμε.

Μέσα από τα ταξίδια μου, έμαθα να αγαπώ τον πλανήτη μας, να βυθίζομαι στην ομορφιά του και να ευθυγραμμίζομαι με τις αξίες μου. Η ανταμοιβή δεν είναι μόνο στα μέρη που έχω δει, αλλά στο πώς με έχουν διαμορφώσει – εμβαθύνοντας την εκτίμησή μου για τη ζωή και τις ατελείωτες δυνατότητές της.

Εδώ είναι μερικές φωτογραφίες που απαθανατίζουν στιγμές με νόημα—άνθρωποι που κυνηγούν όνειρα, τοπία που έχουν τεράστια αξία και προβληματισμούς για το πέρασμα του χρόνου. Καθένα μου θυμίζει την πολυπλοκότητα της ζωής, τον χορό μεταξύ του παρόντος και του μέλλοντος και το κοινό ταξίδι που όλοι αγκαλιάζουμε επιδιώκοντας στόχους και όνειρα».