Λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Εβάν Φουρνιέ ήρθε αυτή του Παναθηναϊκού για τον Τσεντί Οσμάν, με τη Euroleague να αποθεώνει με μια ανάρτησή της στα social media τις μεταγραφικές κινήσεις των δύο ελληνικών ομάδων.

Οι «πράσινοι» είναι οι πρωταθλητές Ευρώπης ενώ οι «ερυθρόλευκοι» πήραν την 3η θέση στο Final-4 του Βερολίνου. Με λίγα λόγια, τόσο η ομάδα του Εργκίν Αταμάν όσο και αυτή του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ανάμεσα στα φαβορί για τον τίτλο και τη νέα σεζόν αλλά φρόντισαν να το κάνουν ακόμη πιο σαφές αυτό με τις μεταγραφές τους.

Ο Παναθηναϊκός είχε αποκτήσει τους Λορέντζο Μπράουν και Ομέρ Γιούρτσεβεν βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα με τον Τσεντί Οσμάν, ενώ ο Ολυμπιακός είχε ανακοινώνει τους Τάιλερ Ντόρσεϊ και Σάσα Βεζένκοφ, κάνοντας και την υπέρβαση με τον Εβάν Φουρνιέ.

Έτσι, με τον ευρωπαϊκό Τύπο να… τρομάζει βλέποντας τα ρόστερ των δύο ομάδων, η Euroleague αποφάσισε να τις αποθεώσει μέσω μιας ανάρτησης, στην οποία γράφει: «Πίνοντας freddo cappuccino… Τι καλοκαίρι ήταν αυτό στην Ελλάδα».