Αφού οι «πράσινοι» -αν και η ήττα με 2-0 δεν αφήνει πολλά περιθώρια- αν καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση, αποκαθιστούν σε κάποιο βαθμό την χαμένη αξιοπιστία και το πληγωμένο τους γόητρο. Δείπνο… ενότητας σε παίκτες και τεχνική ηγεσία από Πολέμη. Αγωνία για Μπουμσόνγκ.

Όπως δήλωσε και ο Ζεσουάλντο Φερέιρα, οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα και να προσπαθήσουν για την ανατροπή κόντρα στην «Ένωση». Βέβαια, το έργο τους μόνο εύκολο δεν είναι και θα γίνει ακόμη δυσκολότερο αν τελικά ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ δεν καταφέρει να πάρει μέρος στο ματς της Τετάρτης. Ο Γάλλος ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει αν τελικά μπορέσει να αγωνιστεί και σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν συμβεί, τη θέση του στο κέντρο της άμυνας θα πάρει ο Σαριέγκι.

Στο μεταξύ, ο Αδαμάντιος Πολέμης αποφάσισε να παραθέσει γεύμα στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της ομάδας, σε μια κίνηση που μπορεί να έχει διπλό μήνυμα. Ο παράγοντας του Παναθηναϊκού δείχνει ότι είναι κοντά στο σύλλογο, κάτι που σε αυτή τη φάση και την κρίσιμη καμπή που βρίσκεται η ομάδα το έχει απόλυτη ανάγκη και παράλληλα είναι μια προσπάθεια συσπείρωσης εν όψει του μεγάλου παιχνιδιού με την ΑΕΚ. Το γεύμα είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Δευτέρας στις 21:00.

Πηγή: sport-fm.gr