Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πήρε ο ΟΦΗ, ο οποίος ήταν πολύ καλύτερος από τον Βόλο και επικράτησε εύκολα με 3-1 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι Κρητικοί πατούσαν καλύτερα από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και δεν άργησαν να ανοίξουν το σκορ. Στο 11ο λεπτό, στο ντεμπούτο του, ο Φούντας με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, με τους Θεσσαλούς να μην καταφέρνουν να αντιδράσουν στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα διαχειριζόταν εύκολα την κατάσταση και με το ξεκίνημα της επανάληψης, στο 50′, έκανε το 0-2 με τον Σενγκέλια και έγινε ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη, αφού ο Βόλος δεν μπορούσε να κάνει αισθητή την παρουσία του επιθετικά.

Στο 60′, μάλιστα, ο Γιούνγκ, στο ντεμπούτο του και αυτός, με ωραίο τελείωμα μετά την πάσα του Νους έγραψε το 0-3 για τον ΟΦΗ, ο οποίος… δεν λυπήθηκε καθόλου για το γκολ του Μεντιέτα με ωραία ενέργεια και σουτ στο 82′, μειώνοντας σε 1-3.

Βόλος: Σιαμπάνης, Μύγας (58′ Τάχατος), Καλογερόπουλος, Κορέα (77′ Κόντε), Φερράρι, Κόμπα (67′ Ασενχούν), Γκλάβτσιτς, Άλτμαν, Βιγιαφάνιες (58′ Ντε Καμπς), Κόστα (46′ Μεντιέτα).

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Γκονζάλες (80′ Μαρινάκης), Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Μπάκιτς (53′ Γκαγιέγκος), Μπαΐνοβιτς, Φούντας (61′ Καραχάλιος), Σενγκέλια (80′ Θεοδοσουλάκης), Νους (80′ Ριέρα), Γιούνγκ.