Ο Άρης προηγήθηκε με τον Μορόν και πλησίαζε στη νίκη αν και δεν ήταν καλύτερος του αντιπάλου του, στο 81′ όμως ο Ρεγκίς έκανε το 1-1 για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος μετά το ΟΑΚΑ πήρε αποτέλεσμα και στο άδειο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το παιχνίδι άρχισε με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων στο 7′ για χέρι του Φρίντεκ μετά την κεφαλιά του Ντέλι, στο VAR όμως φάνηκε ότι δεν υπήρχε παράβαση και η απόφαση άλλαξε. Από εκεί και πέρα, οι ομάδες άρχισαν να ανεβάζουν ρυθμό μετά το πρώτο 15λεπτο, με τους Αρκάδες να απειλούν στο 16′ με άστοχο σουτ του Καλτσά εντός περιοχής και τους γηπεδούχους να έχουν τις πρώτες τους καλές στιγμές με σουτ του Γκαρθία, στο 24′ και στο 30′, τα οποία απέκρουσε ο Παπαδόπουλος.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ και ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 63′, όταν ο Μοντόγια έκανε το γύρισμα για τον Μορόν που από το ύψος του πέναλτι βρήκε δίχτυα για το 1-0. Παρ’ όλα αυτά, ο Αστέρας κατάφερε να αντιδράσει, ισοφαρίζοντας στο 81′ με τον Ρεγκίς, ο οποίος πήρε το… ριμπάουντ μετά το δοκάρι του Μουνιόθ (1-1).

Στο 86′ οι «κίτρινοι» σκόραραν με τον Μόντσου αλλά το γκολ ακυρώθηκε για χέρι του Σαμόρα, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με 10 παίκτες στο 90′ λόγω αποβολής του Μάντζη με 2η κίτρινη κάρτα. Παρά το γεγονός αυτό, όμως, κατάφεραν να κρατήσουν το 1-1 και να φύγουν από τη Θεσσαλονίκη με τον βαθμό.

Άρης: Κουέστα, Μάγιο (46′ Μοντόγια), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φρίντεκ, Μόντσου, Σιφουέντες, Ντιαντί, Γκαρθία (74′ Νταρίντα), Σίστο (74′ Σαμόρα), Μορόν.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Καστάνιο, Ντελί, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (63′ Τζανδάρης), Μούμο (87′ Ρέτζιτς), Καλτσάς (77′ Ζουγλής), Μπαρτόλο (77′ Παλάσιος), Κρέσπι, Άνταμ (77′ Μάντζης).