Με τον Ραφίνια να πετυχαίνει το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του και να δίνει και δύο ασίστ, η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 7-0 τη Βαγιαδολίδ και πέτυχε την 4η νίκη της στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της La Liga.

Οι Καταλανοί μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και είχαν δοκάρι στο 4′ με τον Όλμο, για να ανοίξουν τελικά το σκορ στο 29′ με το πλασέ του Ραφίνια μετά την πάσα του Κουμπαρσί. Αμέσως μετά, στο 24′, ο Γιαμάλ βρήκε τον Λεβαντόφσκι και αυτός πλάσαρε για το 2-0, για να ακολουθήσει το δεύτερο δοκάρι του Όλμο στο 41′ και το 3-0 με πλασέ του Κουντέ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Στο 57′ η Μπαρτσελόνα είχε και τρίτο δοκάρι, αυτή τη φορά με τον Λεβαντόφσκι, για να έρθει στο 64′ το 4-0 με την κοντινή προσπάθεια του Ραφίνια μετά την κάθετη του Όλμο. Στο 72′, μάλιστα, ο Ραφίνια βρήκε ξανά δίχτυα με πλασέ στο τετ α τετ, μετά την κάθετη του Γιαμάλ, για το 5-0, με τους Καταλανούς να μην κόβουν ρυθμό και να πετυχαίνουν ακόμη δύο γκολ.

Στο 82′ ο Όλμο με ωραία κίνηση και πλασέ εντός περιοχής ανέβασε το σκορ στο 6-0 και στο 85′ ο Φεράν Τόρες με προβολή, μετά το γύρισμα του Ραφίνια, διαμόρφωσε το τελικό 7-0.