Τρεις πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού της 3η αγωνιστικής της Super League.

Στη Λαμία, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα (19:30 COSMOTE Sport 1), που αποτελεί ευχάριστη έκπληξη στο ξεκίνημα. Η ομάδα του Πειραιά ξεκίνησε με δύο νίκες, αλλά όχι πειστικές εμφανίσεις, δείχνοντας ότι χρειάζεται και χρόνο, πέραν των δεδομένων κινήσεων που έχουν αποφασιστεί μεταγραφικά. Δεν ξεχνάει το περσινό πάθημα στη Λαμία και θέλει το απόλυτο πριν τη διακοπή και με νίκη θα είναι ήδη στο +5 από πέρσι στα αντίστοιχα παιχνίδια. Ο Μεντιλίμπαρ δύσκολα θα έχει στη διάθεση του τον στόπερ Ρέτσο, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχει πλέον ο επίσης στόπερ Κάρμο.

Η Λαμία ξεκίνησε και φέτος εντυπωσιακά, καθώς μετά τη νίκη στο Αγρίνιο, πήρε την ισοπαλία στην Νέα Φιλαδέλφεια, φτάνοντας μάλιστα κοντά και στο «διπλό». Έχει ήδη πάρει αυτοπεποίθηση για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, που είναι δύσκολο και θα προσπαθήσει να επαναλάβει την περσινή εμφάνιση, όταν είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Επιστρέφει ο επιθετικός Γκουίντο και ο μπακ Ραντόνια.

Στις 20:00 (Nova Sports Prime) ο Άρης φιλοξενεί τον δυνατό Αστέρα Τρίπολης.

Ο Άρης πέτυχε την πρώτη του νίκη στης Σέρρες και ήδη έχει τέσσερις βαθμούς περισσότερους από το αντίστοιχο ξεκίνημα πέρσι, όταν είχε και πάλι εκτός έδρας τα δύο πρώτα παιχνίδια. Με τον Πανσερραϊκό έκανε και μία πειστική εμφάνιση και έδωσε υποσχέσεις στον κόσμο του. Αυτό είναι το πρώτο ματς της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο γήπεδο της, αλλά θα γίνει χωρίς κόσμο λόγω της τιμωρίας που της επιβλήθηκε. Ο Μάντζιος δεν υπολογίζει πάλι τον τιμωρημένο εξτρέμ Σουλεϊμάνοφ, επιστρέφει ο μέσος Ζουλ.

Μετά τη μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού, ο Αστέρας Τρίπολης έχασε από τον Βόλο εντός έδρας, παρουσιάζοντας και πάλι μία σημαντική διαφορά, που είχε και πέρσι. Καλύτερος και πιο επικίνδυνος μακριά από το γήπεδο του, παρά σ’ αυτό. Έτσι, θα πάει στην Θεσσαλονίκη με στόχο να επαναλάβει ό,τι και στην πρεμιέρα. Ο Αστέρας έχει ένα επιπλέον κίνητρο, να «σπάσει» το αρνητικό σερί στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου έχει οχτώ σερί ήττες. Αγωνιστικά, από πρόβλημα προέρχεται ο μπακ Άλχο.

Τέλος, στις 22:00 (COSMOTE Sport 2), ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Πανσερραϊκό.

Η ομάδα του Αγρινίου έχει ξεκινήσει με δύο ήττες. Στην πρεμιέρα μπορούσε να την αποφύγει χάνοντας πέναλτι στο τέλος του αγώνα με την Λαμία, ενώ με τον ΠΑΟΚ άντεξε ένα ημίχρονο. Σε κάθε περίπτωση θέλει να κάνει… σεφτέ στο πρωτάθλημα και το ματς με τον Πανσερραϊκό είναι κρίσιμο. Ο Πετράκης είδε ότι η ομάδα του μπορούσε να πετύχει περισσότερα και περιμένει βελτίωση και στην αποτελεσματικότητα. Επιστρέφει ο στόπερ Σιέλης, από προβλήματα προέρχονται οι αμυντικοί Μπακάκης, Στάγιτς και ο μέσος.

Στην ίδια κατάσταση είναι και ο Πανσερραϊκός. Καλή προσπάθεια στην Τούμπα, αλλά ήττα και έχασε και στο δεύτερο ματς, αυτήν τη φορά στο γήπεδο του από τον Άρη. Η ομάδα των Σερρών δείχνει ότι έχει και φέτος δυνατότητες, αλλά θέλει και αποτελέσματα. Ο Γρηγορίου ενδέχεται να κάνει αλλαγές, απών αναμένεται να είναι πάλι ο μεσοεπιθετικός Μαρίνος, ενώ από πρόβλημα προέρχεται και ο μέσος Χατζηστραβός. Η ενίσχυση συνεχίζεται με την απόκτηση του μέσου Χαμέντ και του νεαρού γκολκίπερ Σακαλίδη.