Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν εντυπωσιακός, παρ’ όλα αυτά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Παναιτωλικού και να πάρει τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές, επικρατώντας με 2-0 χάρη σε γκολ των Σάστρε και Τισουντάλι στο δεύτερο ημίχρονο.

Το παιχνίδι άρχισε με τους φιλοξενούμενους να έχουν τελική προσπάθεια στα… 40 δευτερόλεπτα με το σουτ του Πέρες που απέκρουσε δύσκολα ο Κοτάρσκι και συνεχίστηκε με τους γηπεδούχους να παίρνουν τον έλεγχο και να είναι συνεχώς μπροστά πιέζοντας για το γκολ. Παρ’ όλα αυτά, δυσκολεύονταν να ανοίξουν την πολυπρόσωπη άμυνα του Παναιτωλικού, ο οποίος δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου προσπαθούσε αλλά δεν έβρισκε τον τρόπο για να πλησιάσει στο γκολ, με τους Αγρινιώτες, από την άλλη πλευρά, να δείχνουν ότι μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις ή στις στατικές φάσεις. Όπως, για παράδειγμα, στο 31′ με τον Τορεχόν που έφυγε στην κόντρα και έκανε το γύρισμα για τον Πέρες, ο οποίος ήταν σε πολύ καλή θέση αλλά υπό την πίεση του Καμαρά δεν κατάφερε να σουτάρει.

Το πρώτο ημίχρονο, επομένως, ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ και χωρίς πολλές φάσεις, νωρίς στο δεύτερο όμως η Τούμπα πανηγύρισε. Στο 51′ ο Καμαρά έδωσε στον Ντεσπόντοφ και αυτός σέντραρε ωραία για τον Σάστρε που με κεφαλιά βρήκε δίχτυα για το 1-0. Γκολ που έδιωξε την πίεση από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος στο 59′ πήγε για το δεύτερο γκολ που θα καθάριζε τον αγώνα αλλά ο Τσάβες απέκρουσε το σουτ του Ντεσπόντοφ στην κίνηση μετά τη μπαλιά του Σβαμπ.

Αυτός ήταν που είχε την επόμενη ευκαιρία των «ασπρόμαυρων», στην αντεπίθεση στο 65′, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού αντέδρασε ξανά σωστά και κράτησε στο παιχνίδι την ομάδα του. Όχι για πολύ ακόμη όμως…

Στο 79′ ο Ζίβκοβιτς πέρασε την κάθετη πάσα για τον Τισουντάλι και αυτός με σουτ στην κλειστή γωνία έγραψε το 2-0 και κλείδωσε το τρίποντο, δεύτερο σε δύο αγωνιστικές, για τον δικέφαλο του βορρά.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Καμαρά (72′ Τισουντάλι), Σβαμπ, Ντεσπόντοφ (72′ Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας (86′ Σορετίρε), Μουργκ (72′ Τάισον), Τσάλοφ (72′ Οζντόεφ).

Παναιτωλικός: Τσάβες, Λιάβας, Παντελάκης, Μλάντεν (62′ Λαχούντ), Τορεχόν, Μαυρίας, Πέρες, Μουζούκης (62′ Μαΐντεβατς), Μπελεβώνης (62′ Κουντούρης), Ντίας (78′ Νικολάου), Λομονάκο.