Με γκολ του Κόσζτα στο 12ο λεπτό ο Βόλος νίκησε με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τις δύο ομάδες να έχουν από 3 βαθμούς πλέον.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πατούσαν καλύτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα και έδειχναν διάθεση να πιέσουν, οι φιλοξενούμενοι όμως ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη τους φάση. Στο 12′ ο Γκλάβτσιτς πέρασε την κάθετη για τον Κόσζτα και αυτός με πλασέ πέτυχε το πρώτο του γκολ για τους Θεσσαλούς κάνοντας το 0-1.

Ο Βόλος πήρε, έτσι, το προβάδισμα και από εκεί και πέρα έδωσε στο παιχνίδι τον ρυθμό που ήθελε, τον χαμηλό ρυθμό που ήθελε, με αποτέλεσμα τα λεπτά να περνάνε χωρίς να υπάρχει κάποια μεγάλη φάση. Οι Αρκάδες είχαν κατοχή μπάλας αλλά δεν μπορούσαν να προκαλέσουν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, με αποτέλεσμα ο Γιαμπλόνσκι να προσπαθεί να δώσει τη λύση με σουτ στο 39′.

Η μπάλα όμως, αφού τη βρήκε όσο έπρεπε και ο Σιαμπάνης, πήγε στο κάθετο δοκάρι και το 0-1 παρέμεινε, με τον Αστέρα να συνεχίζει τις προσπάθειές του για ισοφάριση και στο δεύτερο ημίχρονο. Μια ισοφάριση που θα μπορούσε να έρθει στο 64ο λεπτό, όταν ο Άλβαρες σέντραρε για τον Καλτσά που πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά από κοντά αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Η ομάδα της Τρίπολης πίεζε όλο και περισσότερο πλέον αλλά ούτε ο Κρέσπο βρήκε στόχο, στο 68′, με σουτ εντός περιοχής, με τον Βόλο να βρίσκεται σε θέση άμυνας και να προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει το 0-1.

Ο Αστέρας ήταν 11-0 στα κόρνερ, είχε 16 τελικές έναντι 4 και είχε και κατοχή μπάλας 70%, δεν είχε όμως ουσία στο παιχνίδι του και ο Βόλος και πήρε την πρώτη του νίκη, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να έχουν από 3 βαθμούς μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Γκαρθία (76′ Φαράι), Αλάγκμπε (46′ Σιμόν Ντελί), Καστάνιο, Άλβαρες, Μουνιόθ, Γιαμπλόνσκι (60′ Ρέτζιτς), Καλτσάς, Κρέσπι (76′ Μάντζης), Μπαρτόλο (60′ Παλάσιος), Άνταμ.

Βόλος: Σιαμπάνης, Καλογερόπουλος, Κορέα, Μίλετιτς, Φεράρι, Μύγας, Γκλάβτσιτς (82′ Δόσης), Κόμπα (74′ Ντε Καμπς), Άλτμαν (82′ Ασλανίδης), Ασεχνούν (66′ Μεντιέτα), Κόσζτα (66′ Κόντε).