Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με τον Γκονζάλεθ και ήταν αγκαλιά με τη νίκη, στο 92′ όμως ο Ατρόμητος κατάφερε να κάνει το 1-1 και να πάρει βαθμό, με τα νεύρα να κυριαρχούν στη συνέχεια και τον διαιτητή να δείχνει μία κόκκινη κάρτα στους Κρητικούς και δύο στους Περιστεριώτες.

Ο αγώνας άρχισε με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν ψηλά και να προσπαθούν να πάρουν από νωρίς τον έλεγχο, έχοντας μεγάλη ευκαιρία στο 8′ με το γύρισμα του Αθανασίου για τον Μίχορλ που εκτέλεσε αλλά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Και αφού δεν έγινε εκεί το 0-1, έγινε αμέσως μετά το 1-0.

Στο 9′ ο Γκονζάλεθ από πλάγια θέση, δεξιά, αποφάσισε να σουτάρει και… έπιασε στον ύπνο τον Κοσέλεφ κάνοντας το 1-0. Ήταν το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Κρητικών και ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο, αφού το 1-0 ήταν το σκορ με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες.

Οι Περιστεριώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν καλή ευκαιρία στο 33′ με τον Ουάρντα που σούταρε ανενόχλητος από την καρδιά της περιοχής, ο Καραχάλιος όμως επενέβη και τελικά το κέρδος για τον Ατρόμητο ήταν ένα κόρνερ, από το οποίο δεν προέκυψε κάτι καλό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά και πίεσε για το δεύτερο γκολ αλλά πάντα κάτι έλειπε στο τελείωμα των φάσεων, με τους φιλοξενούμενους, από την άλλη πλευρά, να προσπαθούν να γίνουν απειλητικοί αλλά να μην τα καταφέρνουν. Έτσι, σταδιακά ο ρυθμός του παιχνιδιού άρχισε να πέφτει, γεγονός που δεν ενοχλούσε ιδιαίτερα τους γηπεδούχους, οι οποίοι έβλεπαν τα λεπτά να περνάνε και τη νίκη να πλησιάζει.

Νίκη που θα μπορούσε, πάντως, να χαθεί στο 84′, όταν οι Περιστεριώτες είχαν την καλύτερή τους ευκαιρία με τον Γιουμπιτάνα που βρέθηκε απέναντι από τον Χριστογεώργο, ο οποίος όμως απέκρουσε και κράτησε το 1-0 ενώ στο 86′ ήταν η σειρά του Αθανασίου να προσπαθήσει για την ισοφάριση αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ μετά το δυνατό σουτ που έκανε εντός περιοχής.

Ο Ατρόμητος, με λίγα λόγια, ήταν συνεχώς μπροστά ψάχνοντας το 1-1 και το βρήκε τελικά στο 92′, όταν σε φάση που ξεκίνησε από πλάγιο ο Ουάρντα βρήκε τον Κολοσκάμη που έβαλε το πόδι του και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα χαρίζοντας τον βαθμό στην ομάδα του, η οποία έμεινε με 10 παίκτες στο 98′ λόγω αποβολής του Μανσούρ (2η κίτρινη) για φάουλ στον Νας και με 9 στο… 101′ για αποβολή και του Κίνι, επίσης με 2η κίτρινη κάρτα. Λεπτό στο οποίο αποβλήθηκε και ο Ισέκα για τον ΟΦΗ…

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Χατζηθεοδωρίδης, Λαμπρόπουλος, Μπρεσάν (72′ Χριστόπουλος), Μπόρχα, Γκαγιέγος, Καραχάλιος (83′ Κουτεντάκης), Αποστολάκης (83′ Μαρινάκης), Ριέρα (62′ Χιμένεθ), Μπάκιτς (72′ Νας), Ισέκα.

Ατρόμητος: Κοσέλεφ, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Γκονζάλες (83′ Καλοσκάμης, 99′ Σταυρόπουλος), Ουάρντα, Μπάκου (46′ Καρλίτος), Μίχορλ (46′ Βρακάς), Φαν Βέερτ (46′ Γιουμπιτάνα).