Η Μπόρνμουθ ετοιμάζεται για την έναρξη της Premier League έχοντας πλέον ως χορηγό τη στοιχηματική εταιρεία «bj88» και αυτό ήταν αρκετό για να υπάρξουν αντιδράσεις, με τις… κοκορομαχίες να είναι ο λόγος.

Το αγγλικό πρωτάθλημα αρχίζει το προσεχές Σαββατοκύριακο και η Μπόρνμουθ έχει ως στόχο να εξασφαλίσει εύκολα την παραμονή της, έχοντας κάνει κάποιες καλές, για τα κυβικά της, μεταγραφές. Με αυτό, φυσικά, δεν έχει κανείς στην Αγγλία πρόβλημα, έχουν όμως με τον νέο χορηγό της ομάδας.

Ο λόγος για τη στοιχηματική εταιρεία «bj88» που έχει έδρα στην Ασία και πρόσφερε στη Μπόρνμουθ το μεγαλύτερο ποσό που της είχε προσφέρει ποτέ χορηγός. Παρ’ όλα αυτά, αρκετοί οπαδοί της ομάδας δεν εγκρίνουν αυτό το deal και ο λόγος είναι οι αντιδράσεις που έχουν υπάρξει.

Αντιδράσεις που έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι η «bj88» δίνει στους συνδρομητές της τη δυνατότητα να ποντάρουν και σε κοκορομαχίες, οι οποίες απαγορεύονται στις περισσότερες χώρες του πλανήτη.

Για το θέμα, μάλιστα, έβγαλε ανακοίνωση και η αγγλική φιλοζωική οργάνωση League Against Cruel Sports, αναφέροντας τα εξής…

«Οι κοκορομαχίες είναι ένα σκληρό αιματηρό άθλημα που βασανίζει τα ζώα και στην Αγγλία έχει τεθεί εκτός νόμου εδώ και 200 χρόνια. Η Μπόρνμουθ πρέπει να κάνει το σωστό και να αποσυνδεθεί από τον βάναυσο κόσμο της μάχης των ζώων».