Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Μάλμε (13/8, 20:30) στη ρεβάνς του 2-2 στην Σουηδία, με στόχο την πρόκριση στα playoffs του Champions League. Ο Κετζιόρα μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε τι χρειάζεται η ομάδα του.

«Πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι για να περάσουμε την Μάλμε, ώστε να καταφέρουμε να παλέψουμε για μπούμε στο League Stage του Champions League», δήλωσε αρχικά.

Για τα εύκολα λάθη στην άμυνα: Πολλές φορές ακόμη κι αν έχεις την ίδια ομάδα, είναι νέα χρόνια, συμβαίνει. Είναι και αρχή της σεζόν. Ελπίζω από αύριο να βελτιωνόμαστε.

Για το αν θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει κάτι διαφορετικό ανασταλτικά: «Πρέπει να βελτιωνόμαστε, γιατί δεχθήκαμε δύο γκολ από στατικές φάσεις, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Ελπίζω να το δείξουμε αύριο. Νιώθω καλά, προπονούμαι με την ομάδα περίπου ένα μήνα, ήμουν και είμαι έτοιμος».

Για το πώς ηχεί στα αυτιά του η αναγνώρισή του: «Κάνω τη δουλειά μου, προπονούμαι σκληρά, για να αποδίδω στα παιχνίδια. Χαίρομαι που νιώθουν έτσι οι οπαδοί, σημαίνει ότι κάνω καλά την δουλειά μου. Θέλω να συνεχίσω έτσι».