Κατηγορηματικά διαψεύδει ο μάνατζερ του Πατρίς Εβρά όχι μόνο ότι υπάρχει ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον πελάτη του, αλλά και γενικότερα το ενδεχόμενο να αποχωρήσει τον Ιανουάριο ο Γάλλος μπακ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τα αγγλικά δημοσιεύματα φέρνουν τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να έχει βάλει στο στόχαστρο τον Φάμπιο Κοεντράο της Μπενφίκα για να αντικαταστήσει άμεσα τον Εβρά, όταν εκείνος αποχωρήσει από τους «κόκκινους διαβόλους». Τα ρεπορτάζ μάλιστα τονίζουν ο 29χρονος αμυντικός είναι πιθανόν να φύγει ακόμη και την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο με πιθανότερο προορισμό τη Μαδρίτη, όπου τον καλεί ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο ατζέντης του Εβρά όμως, Φεντερίκο Παστορέλο, διαψεύδει κάθε τέτοιο σενάριο: «Δεν υπάρχει κάποιο θέμα με τον Πατρίς. Διάβασα τα δημοσιεύματα για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η αλήθεια όμως είναι ότι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρθηκε επίσημα ήταν η Ίντερ το καλοκαίρι. Συζητήσαμε με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και αποφασίσαμε να μείνει στη Γιουνάιτεντ. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2012 και μέχρι τότε θα μείνει προσηλωμένος στο σύλλογο. Μετά θα δούμε αν θα ανανεώσει ή όχι, όμως προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο θέμα».

Πηγή: sport-fm.gr