Μόνο στην τύχη της δεν θα αφήσουν την εκδίκαση της υπόθεσης για τα επεισόδια στον Βόλο, στον ΠΑΟΚ. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έχει ζητήσει την παρουσία του αστυνομικού διευθυντή Θεσσαλίας, για να αποδείξει όσα γράφονται στην αστυνομική έκθεση του αγώνα, αφού όπως υποστηρίζει υπάρχουν ανακρίβειες.

Για τους παραπάνω λόγους, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να διενεργηθεί κανονική δίκη και όχι να θεωρηθούν ως δεδομένα αυτά που έχουν γραφεί από την πλευρά της Αστυνομίας. Μάλιστα ο πρόεδρος των Θεσσαλονικέων έχει συλλέξει μαρτυρίες ανθρώπων που βρέθηκαν στο γήπεδο, έχοντας μάλιστα μαζί τους τις οικογένειές τους.

Φεύγει Κριστιάνο, μένει Μπαλάφας

Τον μάνατζερ του Κριστιάνο Μοράες αναμένεται να συναντήσει σήμερα ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ώστε να συμφωνηθεί η λύση του συμβολαίου του παίκτη. Στον ΠΑΟΚ περιμένουν να λήξει το θέμα με τον Κριστιάνο, ώστε να προκύψει θέση ξένου για τον Ντιέγκο Αρίας.

Από την άλλη πλευρά, την ασπρόμαυρη φανέλα θα συνεχίσει να φοράει ο Σωτήρης Μπαλάφας, ο οποίος έπειτα από εισήγηση του Μάκη Χάβου θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr