Την ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Μασούρα, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το 2027, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, βάζοντας έτσι τέλος στο σίριαλ που αφορούσε τον διεθνή Έλληνα εξτρέμ και το μέλλον του.

Ο 30χρονος άσος ήταν ελεύθερος από την 1η Ιουλίου και κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια για το πού θα υπογράψει, αλλά τελικά υπέγραψε για να παραμείνει εκεί που ήταν. Τόσο ο Μασούρας όσο και οι «ερυθρόλευκοι», όπως αποδείχθηκαν, ήθελαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και ακριβώς αυτό θα γίνει.

«Ο Γιώργος Μασούρας ανανέωσε με τον Ολυμπιακό μας», ανέφερε το μήνυμα της ΠΑΕ στη σχετική ανάρτηση στα social media, με τον διεθνή εξτρέμ να δεσμεύεται πλέον μέχρι το καλοκαίρι του 2027, παίρνοντας και αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του.

Έτσι, το συγκεκριμένο θέμα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο και για τις δύο πλευρές και ο Μασούρας θα συνεχίσει να φοράει τα «ερυθρόλευκα», τα οποία έβαλε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2019.

Ο Γιώργος Μασούρας ανανέωσε με τον Ολυμπιακό μας! / Giorgos Masouras has renewed with Olympiacos FC! 🔴⚪️#Olympiacos #Masouras #Greece #Football #Renewal #WeKeepOnDreaming

Posted by Olympiacos FC on Thursday, July 11, 2024