Ο ΠΑΟΚ κυκλοφόρησε την ταινία “The Incredibles” για το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας του και μέσα σε αυτή ξεχωρίζει η ομιλία του Ιβάν Σαββίδη στον Λουτσέσκου και τους παίκτες του, στο πάρτι που έκανε η ομάδα μια μέρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου ευχαρίστησε όλους τους παίκτες για την προσπάθειά τους και μεταξύ άλλων τους τόνισε ότι θα γράψει με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους στη Νέα Τούμπα.

«Αυτό που θα ήθελα να πω πρώτα είναι ότι είμαι περήφανος όλους σας. Περάσαμε μια δύσκολη σεζόν κι ο Ράζβαν είχε δίκιο, παίξαμε τα περισσότερα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Κάθε μέρα, όλο και λιγότεροι άνθρωποι πίστευαν ότι μπορούσαμε αυτήν την επιτυχία. Αλλά πολλοί από εσάς κι εγώ πιστεύαμε σε αυτήν την επιτυχία.

Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, είναι ψυχολογία μεταξύ ανθρώπων. Και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Ενώ είμαι τόσο μακριά, νιώθω κοντά σας. Έβλεπα ότι αναπνέετε σαν ένα. Έβλεπα τη σπουδαία δουλειά όλων σας. Κάναμε ένα θαύμα. Αν σας πω ότι είμαι χαρούμενος θα είναι λίγο.

Θα γράψω τα ονόματα σας με χρυσά γράμματα στο νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα. Ράζβαν σε ευχαριστώ ξεχωριστά!

Κι ο Μάκης (Γκαγκάτσης) έχει γίνει ένας από τους ισχυρότερους παράγοντες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Παιδιά σας είμαι ευγνώμων. Καταλαβαίνω ότι περάσατε δύσκολα. Ήταν πολύ σκληρά και πολεμήσατε μέχρι τελευταίας ανάσας. Όταν μου τηλεφώνησε ο ξάδερφος μου το βράδυ και με ρώτησε “τι θέλεις;” του είπα ότι αν ήμουν εκεί με τα παιδιά θα έπινα στ’ αλήθεια, αν και δεν έχω πιει ποτέ στη ζωή μου. Γι’ αυτό θέλω να νιώσετε ότι παίρνω ένα μπουκάλι σαμπάνιας τώρα. Και η πρόποσή μου θα είναι σύντομη. Σε εσάς!

Να είστε χαρούμενοι! Να πιστεύετε στους εαυτούς σας και τη δουλειά που κάνετε. Να αγαπάτε τις οικογένειες σας. Κι ο ΠΑΟΚ για μας μια οικογένεια είναι», ήταν τα λόγια του Ιβάν Σαββίδη προς την ομάδα.