Η Γερμανία αντιμετωπίζει τη Δανία στο Ντόρτμουντ για τη φάση των «16» του Euro 2024 και το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά στο 37ο λεπτό -για να αρχίσει ξανά έπειτα από ένα 25λεπτο- λόγω των καιρικών συνθηκών αφού οι αστραπές ήταν ασταμάτητες και κάποια στιγμή άρχισε να πέφτει και χαλάζι.

Ο αγώνας άρχισε με τους Γερμανούς να σκοράρουν στο 4′ με τον Σλότενμπεργκ αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Κίμιχ και συνεχίστηκε με τους παίκτες των δύο ομάδων να κοιτάνε προς τον… ουρανό αφού οι αστραπές διαδέχονταν η μία την άλλη. Μέχρι που ήρθε και η βροχή τελικά και ήταν τόσο έντονη ώστε οι δύο ομάδες να ζητήσουν από τον διαιτητή τη διακοπή του αγώνα.

Μια διακοπή που ήρθε τελικά στο 37ο λεπτό αφού το νερό που έπεφτε έδωσε τη θέση του στο… χαλάζι, οπότε υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού και ο ρέφερι αποφάσισε όντως τη διακοπή στέλνοντας στα αποδυτήρια τις δύο ομάδες.

Περίπου 20 λεπτά μετά, όμως, οι δύο ομάδες επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο αφού ο καιρός ηρέμησε και υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες για να αρχίσει ξανά το ματς.