Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία κατακτώντας το Europa Conference League αφού έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα, σε συλλογικό επίπεδο, με ευρωπαϊκό τρόπαιο και το χρηματιστήριο Nasdaq τον συνεχάρη με ένα εντυπωσιακό μήνυμα σε billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης.

Η νίκη επί της Φιορεντίνα στον τελικό της OPAP Arena, στις 29 Μαΐου, ήταν ένα ιστορικό γεγονός τόσο για τους «ερυθρόλευκους» όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά και είχε αντίκτυπο και εκτός χώρας.

Αυτό φαίνεται και από τα συγχαρητήρια που δέχθηκε ο Ολυμπιακός από το χρηματιστήριο Nasdaq της Νέας Υόρκης και τα οποία δόθηκαν μέσω ενός εντυπωσιακού μηνύματος σε billboard στην Times Square.

Η ΠΑΕ μάλιστα, όπως είναι λογικό, έκανε σχετική ανάρτηση με βίντεο στο οποίο φαίνεται το μήνυμα για την επιτυχία της ομάδας, ενώ στο δικό της αναφέρει τα εξής…

«Ο Ολυμπιακός στον εμβληματικό πύργο του Nasdaq στην Times Square της Νέας Υόρκης!

Με ένα εντυπωσιακό μήνυμα το Nasdaq συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League, την πρώτη Ελληνική ομάδα όπου κατέκτησε Ευρωπαϊκό τρόπαιο στο ποδόσφαιρο! Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ταξιδεύει υπερήφανα την ελληνική σημαία σε όλο τον κόσμο!».