Στη μάχη του Euro 2024 μπαίνουν το Βέλγιο με τη Σλοβακία, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται στη Φρανκφούρτη στις 19:00 (ΕΡΤ1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6) για την πρεμιέρα τους στον 5ο όμιλο.

Δύο ομάδες με τελείως διαφορετικούς στόχους και ελάχιστες μεταξύ τους αναμετρήσεις στο παρελθόν, αφού έχουν συναντηθεί σε μόλις 3 αγώνες (1 νίκη το Βέλγιο και 2 ισοπαλίες).

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

ΒΕΛΓΙΟ: Κάστελς – Καστάνιε, Φαές, Ντε Κάιπερ, Ντεμπάστ – Τίλεμανς, Ντε Μπρόινε, Μανγκαλά – Ντε Κετελάρ, Λουκάκου, Ντοκού.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Ντουμπράβκα – Πέκαρικ, Βάβρο, Σκρίνιαρ, Χάνκο – Λομπότκα, Ντούντα, Κούτσκα – Χαράσλιν, Μπόζενικ, Στραντς.

Ρουμανία-Ουκρανία: Ένας πρόωρος… τελικός

Η ομάδα του Εντουάρντ Ιορντανέσκου και εκείνη του Σεργκέι Ρεμπρόφ κοντράρονται στις 16:00 (ΕΡΤ1) στο γήπεδο της Μπάγερν Μονάχου (ή αλλιώς Munich Arena) στο πλαίσιο του 5ου ομίλου του Euro 2024.

Κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει η Ρουμανία, ενώ η Ουκρανία έχει ένα μεγάλο ζήτημα. Ο Μικολένκο αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο και αν κριθεί ότι δεν είναι σε θέση να βοηθήσει, τότε τη θέση του θα πάρει ο Ζιντσένκο.

Αυστρία – Γαλλία

Η πρώτη αγωνιστική στον τέταρτο όμιλο του Euro 2024 ολοκληρώνεται με την Αυστρία να αντιμετωπίζει την Γαλλία του Κιλιάν Εμπαπέ και των υπολοίπων «αστέρων».

Οι δυο ομάδες έχουν τεθεί 11 φορές στο παρελθόν αντιμέτωπες, αλλά ποτέ σε τελικά του Euro.