Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Φώτη Ιωαννίδη, αφού όπως αποκαλύπτεται τώρα είναι στόχος και της Ίπσουιτς που πρόσφερε, μάλιστα, το ποσό των 22,5 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό αλλά η απάντηση ήταν αρνητική.

Πριν καν τελειώσει η σεζόν είχαν αρχίσει τα μεταγραφικά σενάρια για τον διεθνή Έλληνα φορ και τώρα που μπήκε το καλοκαίρι οι συζητήσεις για το μέλλον του έχουν… ανάψει για τα καλά, αν και στην πράσινη ΠΑΕ επιμένουν ότι δεν σκοπεύουν να τον πουλήσουν. Και το δείχνουν και με πράξεις.

Όπως, λοιπόν, έγινε γνωστό το Σάββατο (15/6), η Ίπσουιτς, η οποία εξασφάλισε την άνοδο στην Premier League, θέλει να ενισχυθεί σημαντικά και ένας εκ των στόχων της είναι ο Ιωαννίδης, για τον οποίο έκανε πρόταση 22,5 εκατ. ευρώ. Πρόταση, όμως, που δεν έφερε την επιθυμητή για αυτή απάντηση, αφού ο Παναθηναϊκός είπε «όχι».

Μένει να φανεί, επομένως, αν οι Άγγλοι θα επανέλθουν με νέα, πιο δυνατή πρόταση, την ώρα που στην Πορτογαλία επιμένουν για το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ, η οποία φέρεται να έκανε πρόταση 18 εκατ. ευρώ πριν λίγες μέρες και η απάντηση ήταν αρνητική.