Ο Παναθηναϊκός έκανε την σπουδαία ανατροπή το βράδυ της Παρασκευής 14/06 νικώντας στο 5ο παιχνίδι τον Ολυμπιακό με σκορ 87-82 και στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στη Basket League για τη σεζόν 2023-2024.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο ιδιοκτήτης της Πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννάκοπουλος, που έδωσε το παρών στο γήπεδο, έκανε αιχμηρές δηλώσεις στην κάμερα ζητώντας την παραίτηση της ΕΟΚ και της ΚΕΔ.

«Όταν στήναμε την ομάδα όπως είχα πει, είχαμε σχεδιάσει να κάνουμε μία ομάδα που θα κερδίζει τους πάντες και τη διαιτησία. Δυστυχώς απ’ ότι φάνηκε δεν είχαμε φανταστεί μέχρι που θα μπορούσαν να φτάσουν τα όργια τους στους τελικούς. Αυτό σημαίνει ότι από αύριο πρέπει να φτιάξουμε μία ακόμα καλύτερη ομάδα για να μην έχουμε αυτά τα ευτράπελα, τα οποία είδαμε στους τελικούς» τόνισε ο ίδιος.

«Ζητάω δημόσια την παραίτηση όλης της ΕΟΚ και της ΚΕΔ. Αυτά που είδαμε στους πέντε τελικούς είναι ντροπή» είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

«Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει αποδείξει ότι είναι κοντά στην ομάδα. Το μόνο που θέλω να ζητήσω σε κάθε διαδρομή υπάρχουν και λακκούβες, κάποιες φορές μπορεί να πέσουμε σε μία λακκούβα. Να έχετε εμπιστοσύνη στον οδηγό. Μόνο αυτό θέλω να ζητήσω και να τον ευχαριστήσω για την ατελείωτη στήριξη. Είναι ο καλύτερος λαός του πλανήτη» κατέληξε ο ισχυρός άντρας των Πρασίνων.