Μετά τα Χανιά και το Ρέθυμνο ήταν η σειρά του Ηρακλείου να… φιλοξενήσει τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού, το Europa Conference League και το Youth League, με τους οπαδούς να δίνουν δυναμικό παρών και να δημιουργούν ατμόσφαιρα γηπέδου.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να κατακτήσουν δύο ευρωπαϊκά τρόπαια φέτος στο ποδόσφαιρο, ένα η πρώτη ομάδα και ένα η Νέων, με αποτέλεσμα να δίνουν τη δυνατότητα στους φίλους τους σε όλη την Ελλάδα να τα δουν από κοντά.

Η περιοδεία, λοιπόν, συνεχίστηκε την Παρασκευή (14/6) με τις δύο κούπες να είναι στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο λιμάνι της πόλης, όπου συγκεντρώθηκαν χιλιάδες οπαδοί δημιουργώντας πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Ντυμένοι στα χρώματα της ομάδας τους, με συνεχή τραγούδια και συνθήματα υπό τον ήχο των τυμπάνων, οι οπαδοί του Ολυμπιακού φώναξαν για την ομάδα τους και παράλληλα φωτογραφίζονταν δίπλα στα τρόπαια. Και ήταν οπαδοί κάθε ηλικίας… Μεγάλοι, νεαροί, ακόμη και… νεογέννητα, τα οποία είχαν στις αγκαλιές τους οι γονείς τους.

«Θρύλε η Κρήτη το δεύτερό σου σπίτι», ήταν το σύνθημα που φώναζαν ρυθμικά οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» και η περιοδεία θα συνεχιστεί το Σάββατο (15/6) στον Άγιο Νικόλαο.