Το Euro 2024 αρχίζει απόψε (14/6, 22:00) με τη γηπεδούχο Γερμανία να υποδέχεται τη Σκωτία, οι οπαδοί της οποίας έχουν κλέψει την παράσταση στο Μόναχο με την παρουσία τους, τον παλμό τους και τα παραδοσιακά κιλτ που φοράνε χωρίς εσώρουχο, όπως διαπίστωσε και ένας Γερμανός δημοσιογράφος σε ζωντανή σύνδεση.

Είναι ο αγώνας με τον οποίο θα αρχίσει το φετινό Euro, με τους Γερμανούς να είναι το φαβορί και τους Σκωτσέζους να είναι χωρίς άγχος έχοντας ως στόχο να το απολαύσουν. Όπως, δηλαδή, κάνουν και οι οπαδοί τους, οι οποίοι πίνουν μπύρες και τραγουδάνε συνεχώς, περιμένοντας να ανοίξουν οι θύρες του γηπέδου για να μπουν σε αυτό.

Πριν, όμως, ήρθε αυτή η ώρα, οι Σκωτσέζοι έκαναν βόλτες στους δρόμους του Μονάχου και δημοσιογράφος γερμανικού τηλεοπτικού σταθμού πλησίασε σε μια παρέα και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το κιλτ, το παραδοσιακό ρούχο των Σκωτσέζων, κάτω από το οποίο δεν φοράνε εσώρουχο.

Άγνωστο αν το ήξερε ή όχι αυτό ο δημοσιογράφος, ο οποίος σήκωσε το κιλτ ενός και διαπίστωσε, όπως και όσοι παρακολουθούσαν σε ζωντανή σύνδεση εκείνη τη στιγμή, ότι όντως δεν φοράνε εσώρουχο…