Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Λίβερπουλ, όπως δείχνει και η ανακοίνωση που έβγαλε, για την κατάσταση της υγείας του Άλαν Χάνσεν, ενός εκ των θρύλων της ομάδας, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ηλικία 68 ετών.

Ο Σκωτσέζος αγωνίστηκε στους Κόκκινους από το 1977 ως το 1991 κατακτώντας συνολικά 24 τίτλους και ήταν ο ηγέτης της άμυνας, με τους οπαδούς να τον λατρεύουν και να αγωνιούν πλέον για την υγεία του μετά την ανακοίνωση του κλαμπ που αναφέρει τα εξής…

«Οι σκέψεις και η υποστήριξη όλων στη Λίβερπουλ είναι με τον θρυλικό πρώην αρχηγό μας Άλαν Χάνσεν, ο οποίος αυτή τη στιγμή νοσεί σοβαρά στο νοσοκομείο.

Αμυντικός απόλυτα κομψός, αποκτήθηκε το 1977 από την Πάρτικ Θιστλ το 1977 και στα 14 χρόνια παρουσίας του με τους ρεντς κατέκτησε μεταξύ άλλων 8 πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα Πρωταθλητριών, 2 Κύπελλα Αγγλίας και 3 League Cup.

Ο «Τζόκι» όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες του, είναι μέσα στο Top-10 με τους παίκτες με τις περισσότερες συμμετοχές με το σύλλογο έχοντας αγωνιστεί σε 620 ματς και ο Σκωτσέζος στόπερ διετέλεσε αρχηγός για τέσσερις σεζόν.

Ο σύλλογος είναι αυτή τη στιγμή σε επαφή με την οικογένεια του Άλαν για να παράσχει την υποστήριξή μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και οι σκέψεις, οι ελπίδες μας είναι με τον Άλαν και όλη την οικογένεια Χάνσεν.

Θα παρέχουμε περαιτέρω ενημερώσεις και ζητάμε να γίνει σεβαστό το αίτημα της οικογένειας Χάνσεν για ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή».