Νέα ρεπορτάζ από την Ισπανία και συγκεκριμένα από το έγκυρο Relevo υποστηρίζουν ότι ο Μάικ Τζέιμς δεν τα βρίσκει τελικά με τη Μονακό για την ανανέωση του συμβολαίου του και ο Ολυμπιακός είναι πλέον το φαβορί για την απόκτησή του.

Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ έχει συνδεθεί με τους Ερυθρόλευκους τις τελευταίες εβδομάδες αλλά τις προηγούμενες μέρες υπήρχε η αίσθηση ότι θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Μονεγάσκους. Οι πληροφορίες του Relevo, όμως, λένε άλλα.

Όπως, λοιπόν, αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ η ισπανική ιστοσελίδα, οι συζητήσεις δεν οδήγησαν πουθενά και ο Τζέιμς είναι ελεύθερος να επιλέξει την επόμενη ομάδα της καριέρας του, με το Relevo να τονίζει ότι το φαβορί για την απόκτησή του είναι ο Ολυμπιακός πλέον.

Τη φετινή σεζόν ο Αμερικανός είχε κατά μέσο όρο 17,9 πόντους, 5,1 ασίστ και 4,1 ριμπάουντ σε 31 λεπτά στη Euroleague και αν όντως οι Ερυθρόλευκοι προχωρήσουν για την απόκτησή του αναμένεται να αλλάξουν τα δεδομένα σε ό,τι αφορά τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος επίσης αποτελεί στόχο.