Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος πήρε μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι από τη Μπενφίκα στη Νότιγχαμ Φόρεστ αλλά τα πράγματα εκεί δεν εξελίχθηκαν και τόσο καλά για τον ίδιο, με αποτέλεσμα να είναι πλέον στη λίστα των παικτών που πωλούνται, με το κλαμπ να έχει ορίσει και την τιμή.

Πριν ένα χρόνο τα σενάρια για το μέλλον του διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα ήταν πολλά, αφού υπήρχαν δημοσιεύματα ακόμη και για προφορική συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για να υπογράψει τελικά στη Φόρεστ.

Η πρώτη του σεζόν, όμως, στην αγγλική ομάδα δεν πήγε και τόσο καλά και δεν αποκλείεται να είναι και η… τελευταία. Με μόλις 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ο Βλαχοδήμος δεν είναι ικανοποιημένος με το να είναι σχεδόν πάντα στον πάγκο ενώ και η ομάδα του Νότιγχαμ μάλλον δεν τον θεωρεί απαραίτητο.

Αυτό προκύπτει από το ρεπορτάζ του The Athletic, το οποίο τονίζει ότι ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας είναι προς πώληση πλέον με τη Νότιγχαμ Φόρεστ να ζητάει το ποσό των 5 εκατ. ευρώ ενώ είναι πολύ πιθανό να πωληθεί και ο έτερος τερματοφύλακας, Ματ Τέρνερ.