Οι τελικοί του πρωταθλήματος της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό αρχίζουν το βράδυ της Τετάρτης (5/6, 21:15) στο ΟΑΚΑ και ο Εργκίν Αταμάν με τον Γιώργο Μπαρτζώκα έκλεψαν την παράσταση στην κοινή συνέντευξη Τύπου.

Οι Πράσινοι επέστρεψαν φέτος δυναμικά στο προσκήνιο και στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης για 7η φορά στην ιστορία τους θριαμβεύοντας στο Final 4 της Euroleague στο Βερολίνο. Οι Ερυθρόλευκοι, από την άλλη πλευρά, ήταν για 3η συνεχόμενη χρονιά στο Final 4 επιβεβαιώνοντας τη δυναμική τους.

Με λίγα λόγια, πρόκειται για δύο από τις 3-4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, οπότε η σειρά των τελικών αναμένεται θεαματική και με πολλή ένταση αφού πάντα, όπως ξέρουμε όλοι, στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων υπάρχει αυτό.

Στην κοινή συνέντευξη Τύπου, πάντως, την παραμονή του πρώτου αγώνα το κλίμα ήταν εξαιρετικό, με τους Εργκίν Αταμάν και Γιώργο Μπαρτζώκα να είναι πολύ ορεξάτοι και να βγάζουν φωτογραφία φορώντας πράσινα και κόκκινα γυαλιά αντίστοιχα.

Όπως θα βλέπουν δηλαδή, αμφότεροι, όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις στους τελικούς… Με πράσινα γυαλιά ο ένας, με κόκκινα ο άλλος.