Για τα πρωτόγνωρα συναίσθημα που βίωσε μίλησε ο Παναγιώτης Ρέτσος μετά την ιστορική κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό το βράδυ της Τετάρτης.

Ο ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων έκανε ένα από τα καλύτερα πανχίδια της καριέρας του κι ήταν ο κέρβερος της άμυνας εμποδίζοντας τους αντιπάλους να φτάσουν στο τέρμα του Τζολάκη.

«Δεν ξέρω τι να πω… Είναι το καλύτερο συναίσθημα που έχω ζήσει στο ποδόσφαιρο. Είχα πολλά σκαμπανεβάσματα στην καριέρα μου αλλά είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Στην ομάδα στην οποία μεγάλωσα, που έκανα την πρώτη μου μεταγραφή, που πέρασα πολλές καλές στιγμές.

Είναι το καλύτερο δώρο για τους εαυτούς μας, για τους ανθρώπους της ομάδας για τα 99 χρόνια που συμπληρώνουμε 100 την επόμενη σεζόν» τόνισε ο διεθνής Έλληνας αμυντικός και πρόσθεσε ερωτηθείς για το που αφιερώνει το τρόπαιο: «Στην οικογένεια μου, στην κοπέλα μου τους φίλους, σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας, σε όλο τον κόσμο θέλω να το αφιερώσω αλλά περισσότερο στην οικογένεια μου και στους ανθρώπους που μου στάθηκαν».

Απ’ την πλευρά του ο Γιώργος Μασούρας πρόσθεσε: «Έχω χάσει τα λόγια μου, ο κόσμος είναι φανταστικός. Δεν ξέρω, ήμουν σίγουρος ότι θα το πάρουμε και στο τέλος τα καταφέραμε. Δεν έχω προλάβει να σκεφτώ τίποτα, είναι απίστευτο. Το ονειρευόμουν, αλλά δεν πίστευα ότι θα το κατακτήσω και πραγματικά θέλω λίγο χρόνο.

Όσο κι αν φαίνεται κλισέ, αυτό μας γεμίζει με ευθύνη. Είμαστε πλέον στην ελίτ της Ευρώπης και πρέπει να παραμείνουμε εκεί και την επόμενη μέρα».