Τρεις αναμετρήσεις ανοίγουν το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Super League, με τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης» να ξεχωρίζει, καθώς οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο, μετά την ήττα στο ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό που έφερε την απομάκρυνση του Κάρλος Καρβαλιάλ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν υπηρεσιακό προπονητή τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, περιμένοντας να ξεκινήσει η νέα εποχή με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο τιμόνι. Οι Πειραιώτες δεν έχουν περιθώρια για απώλειες, με τους Ρέτσο, Ντόη και Ελ Αραμπί να βρίσκονται εκτός πλάνων. Η αναμέτρηση είναι κρίσιμη και για τους Κρητικούς, που βρίσκονται σε αγωνιστική κρίση και είναι υποχρεωμένοι να αναζητήσουν το θετικό αποτέλεσμα.

Κάτι παραπάνω από… τελικός είναι το παιχνίδι με τον Άρη για τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». Οι Ηπειρώτες βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο μετά από τέσσερις σερί ήττες και χρειάζονται απεγνωσμένα το τρίποντο. Από την πλευρά τους οι «κίτρινοι» δεν πάνε στα Γιάννινα με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, μιας και υπάρχει γκρίνια για την καθυστέρηση πληρωμών, ενώ υπάρχει στο μυαλό τους και ο ημιτελικός Κυπέλλου την Τρίτη με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Από την πλευρά τους, τα «καναρίνια» υποδέχονται τον Ατρόμητο και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, ώστε να πάρουν βαθμολογική ανάσα πριν παίξουν στον ιστορικής σημασίας ημιτελικό Κυπέλλου. Οι Περιστεριώτες από την άλλη θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, μετά τις ήττες από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου

Ολυμπιακός-ΟΦΗ 17:30 Cosmote Sport 1

ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 19:00 Νοvasports Prime

Παναιτωλικός-Ατρόμητος 19:30 Cosmote Sport 2

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου

Κηφισιά-Βόλος ΝΠΣ 16:00 Cosmote Sport 1

Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός 17:00 Νοvasports Prime

Λαμία-Αστέρας Τρίπολης 19:30 Cosmote Sport 1

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 20:00 Νοvasports Prime