Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει σιγά-σιγά στο τέλος της και στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι η Σαμσουνσπόρ ενδιαφέρεται για τον Νίκλας Ελίασον και ότι η ΑΕΚ ζήτησε το ποσό των 4 εκατ. ευρώ, με την ΠΑΕ όμως, από την πλευρά της, να ξεκαθαρίζει ότι ο παίκτης δεν πωλείται και ότι δεν υπάρχουν συζητήσεις με καμία ομάδα.

Η Ένωση είναι πολύ ήρεμη στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο αφού δεν έχει κάνει κάποια αλλαγή στο ρόστερ και δεν σκοπεύει να κάνει τα προσεχή 24ωρα, παρά τα όσα υποστηρίζουν στην Τουρκία. Εκεί, η ιστοσελίδα «ajansspor» ανέφερε ότι η Σαμσουνσπόρ ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τον Ελίασον και ότι θα πρέπει τώρα να τα βρει και με τους Κιτρινόμαυρους.

Από την πλευρά της ΑΕΚ, όμως, ξεκαθάρισαν από την πρώτη στιγμή ότι ο 28χρονος Σουηδός δεξιός χαφ-/εξτρέμ δεν είναι προς πώληση και ότι δεν υπάρχουν συζητήσεις με καμία ομάδα. Λίγη ώρα μετά, στην Τουρκία, όπως φαίνεται, το πήραν απόφαση ότι όντως έτσι είναι, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν συνεχίζουν να αναφέρονται στο θέμα.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση δημοσιογράφου στο Twitter, σύμφωνα με το οποίο η Ένωση ζήτησε από τη Σαμσουνσπόρ το ποσό των 4 εκατ. ευρώ για τον Ελίασον, ο οποίος σε 60 συμμετοχές με τον δικέφαλο αετό έχει 3 γκολ και 16 ασίστ.