Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ατρομήτου στο Περιστέρι, αφού έμεινε στο 0-0 στην έδρα του «Αστεριού» σε αγώνα για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αρκετές και σημαντικές απουσίες στο παιχνίδι αυτό, μεταξύ των οποίων και ο Μαντί Καμαρά. Η μόνη διαφορά με τους υπόλοιπους ήταν πως ο μέσος από την Γουινέα δεν έλειψε από το παιχνίδι, επειδή ήταν ανέτοιμος, αλλά διότι αναγκάστηκε να ταξιδέψει στην πατρίδα εξαιτίας ενός προσωπικού θέματος.

Βλέπετε ο 26χρονος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πήρε την άδεια των εορτών νωρίτερα του αναμενομένου, επειδή υπήρξε μία έκρηξη σε κεντρικό πετρελαϊκό σταθμό κοντά στην συνοικία που ζει η οικογένειά του.

Η έκρηξη αυτή, που άφησε πίσω της 13 νεκρούς και 178 τραυματίες, προκάλεσε βλάβη και στις τηλεφωνικές γραμμές της περιοχής με αποτέλεσμα ο Καμαρά να μην μπορεί να επικοινωνήσει με τα αγαπημένα του πρόσωπα για να δει πως είναι καλά και ότι δεν βρίσκονται μεταξύ των θυμάτων ή των τραυματιών.

Κάπως έτσι αναγκάστηκε, λοιπόν, να μεταβεί στην πατρίδα του προκειμένου να σιγουρευτεί πως είναι ασφαλείς, με τους «ερυθρόλευκους» να σέβονται απόλυτα την επιθυμία του αυτή και να αφουγκράζονται πλήρως την ανθρώπινη αυτή ανάγκη του ποδοσφαιριστή τους δίνοντάς τους την απαραίτητη άδεια, παρά το κρίσιμο παιχνίδι που είχε μπροστά της η ομάδα και τις δυσκολίες που ήδη υπήρχαν λόγω των πολλών απουσιών.

Πηγή: gazzetta