To «τρίποντο» που θα τον επαναφέρει στο +5 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό θα κυνηγήσει ο Ολυμπιακός στην Κέρκυρα (Novasports 2, 19:30), όπου αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα του νησιού.

Τη νίκη που θα του δώσει ξανά προβάδισμα 5 βαθμών από τον δεύτερο Παναθηναϊκό και θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση της φετινής Superleague ψάχνει ο Ολυμπιακός στην Κέρκυρα, όπου αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα.
Οι ποοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε θέλουν να πραγματοποιήσουν καλή εμφάνιση και για τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο Νησί, ενώ ο Βάσκος αναμένεται να παρατάξει την εξής ενδεκάδα: Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ριέρα, Φουστέρ (ή Φετφατζίδης), Πάντελιτς.

Αναλυτικά, η αποστολή των Πειραιωτών: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Ποτουρίδης, Χολέμπας, Γ. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Φετφατζίδης, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Ζαϊρί, Ριέρα, Φουστέρ, Μιραλάς, Νέμεθ.

Πάνοπλη η Κέρκυρα

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα υποδεχθεί η Κέρκυρα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, αφού οι Φλαβίνιο και Γκουστάβο ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Στα θετικά για τους νεοφώτιστους συγκαταλέγεται επίσης η επιστροφή του Ντένις Επστάιν. Ο Γερμανός πρώτος σκόρερ της Κέρκυρας εξέτισε την ποινή του και αναμένεται να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην προσπάθεια της ομάδας του για κάτι καλό απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η 19μελής αποστολή αποτελείται από τους: Αποστολίδη, Στολτίδη, Λαμπρόπουλο, Τσίγκα, Γιάντση, Μαϊστόροβιτς, Χάμπλ, Παρασκευαΐδη, Μίχο, Κωνσταντόπουλο, Βενέτη, Μακρυδημήτρη, Ιωάννου Δημήτρη, Ιωάννου Ηλία, Καλατζή, Κοντοδήμο, Επστάιν, Γκουστάβο, Φλαβίνιο.