Μετά και την τελευταία «σύσκεψη μεταγραφών» του Αδαμίδη με τον προπονητή της ομάδας όλα δείχνουν ότι θα αποκτηθούν 4-5 ποδοσφαιριστές μέχρι το τέλος του μήνα.

Ο Ισπανός τεχνικός, όπως όλα δείχνουν, ζητάει… καινούρια ομάδα. Συγκεκριμένα, ο Χιμένεθ ζήτησε κεντρικό χαφ, αριστερό μπακ, κεντρικό αμυντικό, και αν καλυφθούν οι παραπάνω θέσεις (δευτερεύον ζήτημα) θέλει και δεξί μπακ αφού θεωρεί πως μετά τον Γεωργέα… είναι το χάος. Πλέον όμως, θα προστεθεί και μία νέα ανάγκη. Στη θέση του επιθετικού. Με τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του Τζιμπούρ, ο Χιμένεθ αναγκάστηκε να δηλώσει «απών» τον τιμωρημένο Μπλάνκο στην 20η αγωνιστική, ευελπιστώντας μέχρι τότε να έχει αποκτηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής.

Τα οικονομικά δεδομένα όμως παραμένουν να είναι πολύ σφικτά, και έτσι στην ΑΕΚ σκέφτονται να κάνουν με όσο το δυνατό μικρότερο κόστος τις τρεις πιο σημαντικές (σε θέσεις) μεταγραφές, και έπειτα… βλέπουμε.

Έτσι, ο Χιμένεθ φέρνει παίκτη, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ώστε να βοηθήσει όσο μπορεί από την πλευρά του την ομάδα – και τον εαυτό του – για να μπορέσει να δουλέψει φέρνοντας τα αποτελέσματα που επιθυμούν όλοι στην Ένωση. Το όνομα του παίκτη δεν έχει διαρρεύσει , όμως πηγές αναφέρουν ότι μπορεί να έρθει ακόμη και σήμερα- αύριο για να υπογράψει. Τον ποδοσφαιριστή τον γνωρίζει πολύ καλά ο Χιμένεθ, είναι Ισπανός και αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου.

Ο Γκρέταρσον από την πλευρά του έχει γεμίσει τη λίστα του με οικονομικά εφικτές περιπτώσεις. Στην πατρίδα του γράφουν ότι στην λίστα του βρίσκονται οι Χλίνουρ Μάγκνοουσον και Εϊνάρ Ίνγκβαρσον. Ο πρώτος είναι 20 χρονών, κεντρικός αμυντικός και ανήκει στην Φραμ, ενώ ο δεύτερος είναι 17 χρονών, επιθετικός και αγωνίζεται στους δευτεραθλητές της Ισλανδίας. Στην λίστα του όμως βρίσκονται και οι Χέλγκασον – Φιόλουσον.

Ειδικά τον τελευταίο τον πιστεύει πολύ ο Γκρέταρσον. Ο 21χρονος Φιόλουσον είναι αριστεροπόδαρος στόπερ, διεθνής και αγωνίζεται στην Φράμ και από οικονομικής άποψης είναι ένας ελκυστικός στόχος. Μάλιστα ο νεαρός ποδοσφαιριστής που το καλοκαίρι δοκιμάστηκε από την Αϊντχόβεν, αναμένεται στην Αθήνα την Κυριακή για να δοκιμαστεί και από τους «κιτρινόμαυρους».

Πηγή: gazzetta.gr