Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι ο μόνος καθαρός επιθετικός που έχει ο Μουρίνιο στη διάθεσή του. Έτσι λοιπόν, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αρχίσει τις «αλχημείες» ώστε να δώσει στην ομάδα του εναλλακτικές λύσεις.

Η Ρεάλ έχει μείνει πλέον χωρίς Χιγκουάιν, ο Μουρίνιο δεν εμπιστεύεται τον Μοράτα, και έτσι ο προπονητής της «Βασίλισσας» ολοκλήρωσε το ματς με την Λεβάντε χρησιμοποιώντας στην κορυφή της επίθεσης τον Κριστιάνο Ρονάλντο και βάζοντας τον ανέτοιμο Κακά σε μία θέση που δεν έχει συνηθίσει…

Όσο για τον Μπενζεμά… ο Μουρίνιο δεν είναι ευχαριστημένος από την απόδοσή του. Ο Γάλλος δεν «ακούμπησε» την μπάλα σε όλο το παιχνίδι (όσο αγωνίστηκε), ενώ και οι συμπαίκτες του τού φώναζαν αρκετά στη διάρκεια του αγώνα. Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε ιδιαίτερη πίεση, αφού οι Μαδριλένιοι είχαν επικρατήσει 8-0.

Ο Μουρίνιο έχει ήδη προειδοποιήσει τον πρώην επιθετικό της Λιόν για την απόδοσή του. Μέχρι στιγμής αρέσκεται στο να αλλάζει το σύστημα της ομάδας για να «χωρέσει» τον Μπενζεμά, και αναγκάζεται να χρησιμοποιεί άλλους παίκτες σε θέσεις που δεν τους ταιριάζουν ή δεν έχουν συνηθίσει. Αυτό όμως δεν θα κρατήσει για πολύ, διότι έτσι «καταστρέφεται» όλη η ομάδα.

Επομένως, είναι πολύ πιθανό στα επόμενα παιχνίδια της Ρεάλ να δούμε τον Μπενζεμά στον πάγκο και σιγά – σιγά… να απομακρύνεται και από αυτόν πηγαίνοντας προς την κερκίδα.

Ίσως να ξανασκεφτεί το ενδεχόμενο του Γκέκα θα του προτείναμε εμείς, να δούμε κι έναν Έλληνα στην Ρεάλ Μαδρίτης του Μουρίνιo.

πηγή: gazzetta