Προπονητής του ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι του 2019 μέχρι τον Οκτώβριο του 2020, ο Αμπέλ Φερέιρα είναι στη Βραζιλία και συγκεκριμένα στην Παλμέιρας την τελευταία 3ετία, με την Αλ Σαντ από το Κατάρ να τον έχει βάλει τώρα στο στόχαστρο και να του ετοιμάζει πρόταση με την οποία θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος του κόσμου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τα έχει πάει εξαιρετικά στην Παλμέιρας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει απασχολήσει τον Τύπο της Βραζιλίας αλλά και την αθλητική δικαιοσύνη με τη συμπεριφορά του σε ορισμένες περιπτώσεις.

Όπως και να έχει, όσο ευέξαπτος κι αν είναι, ο Φερέιρα είναι πάνω από όλα καλός προπονητής και δεν αποκλείεται να γίνει και ο πιο ακριβοπληρωμένος του κόσμου. Αυτό τονίζει η καταλανική εφημερίδα Sport, η οποία αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Αλ Σαντ από το Κατάρ, ομάδας που ετοιμάζεται να γράψει ιστορία με την πρόταση που θα του καταθέσει.

«Αν την αποδεχθεί, ο Φερέιρα θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής του κόσμου», γράφει η Sport, χωρίς να αναφέρει όμως λεπτομέρειες για αυτή την πρόταση, ούτε καν το ποσό. Από τη στιγμή, όμως, που υποστηρίζει ότι θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος του κόσμου αν πει «ναι», είναι εύκολο να υπολογίσει κανείς ότι θα πρόκειται για περισσότερα από 34 εκατ. ευρώ ετησίως.

Αυτό είναι το ποσό που παίρνει από την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ντιέγκο Σιμόνε και είναι στο Νο1 της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων, άρα οι Καταριανοί σχεδιάζουν να προσφέρουν στον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ περισσότερα από 34 εκατ. ευρώ ετησίως.