Με τον Μορόν να σκοράρει στο 60ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που υποδείχθηκε μέσω VAR και με τον Νταρίντα να βρίσκει επίσης δίχτυα, στο 75′, ο Άρης πήρε την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με το 2-0 επί του Βόλου και ανέβηκε, με παιχνίδι περισσότερο, στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Οι δύο ομάδες συνηθίζουν να παίζουν ανοιχτά, επιθετικά, οπότε ήταν λογικό το να περιμένει κανείς να δει ένα ωραίο παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο αλλά το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου καλό. Θέληση υπήρχε και στις δύο πλευρές, ρυθμός όμως και κατ’ επέκταση καλές φάσεις δεν υπήρχαν, με τους Κίτρινους να σκοράρουν στο 36′ με τον Μπράμπετς από κοντά μετά το γύρισμα του Πάρδο από δεξιά αλλά τελικά το VAR έδειξε ότι η μπάλα είχε βρει στο χέρι του πριν καταλήξει στα δίχτυα οπότε το γκολ ακυρώθηκε.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, στο 50′, ο Βόλος έγινε απειλητικός με το δυνατό σουτ του Λούνα που έφυγε λίγο άουτ ενώ στο 53′ ο Κόμπα σούταρε εντός περιοχής αλλά ο Κουέστα μπλόκαρε. Οι γηπεδούχοι, με λίγα λόγια, ήταν πιο επικίνδυνοι αλλά λίγα λεπτά μετά ήρθε το γκολ για τους φιλοξενούμενους.

Στο 59′, έπειτα από εξέταση του VAR, ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι για τράβηγμα του Μπράμπετς από τον Καλογερόπουλο, με τον Μορόν να αναλαμβάνει την εκτέλεση στο 60′ και να κάνει το 0-1. Οι Θεσσαλονικείς πήραν το προβάδισμα παρά το γεγονός ότι οι Θεσσαλοί ήταν πιο επικίνδυνοι ως εκείνο το χρονικό σημείο και από εκεί και πέρα ήρθε και το δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους που «κλείδωσαν» το τρίποντο.

Στο 75′ ο Σουλεϊμάνοφ βγήκε στην αντεπίθεση από δεξιά και γύρισε για τον Νταρίντα που τελείωσε τη φάση γράφοντας το 0-2, με τον Άρη να ανεβαίνει στην 5η θέση και τον Βόλο να παραμένει στην τελευταία…

Βόλος: Κόστιτς, Κίτσος, Καλογερόπουλος, Λούνα (72′ Μαχαίρας), Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ (72′ Ενγκίν), Μπερτόλιο (46′ Κόμπα), Κορνέ (46′ Άλχο), Ντέλετιτς, Γκαρσία.

Άρης: Κουέστα, Μπράμπετς, Μοντόγια, Φατόρε, Φεράρι, Πάρδο (81′ Ζιλ), Νταρίντα (92′ Σαμόρα), Βερστράτε, Παναγίδης (64′ Μενέντες), Σουλεϊμάνοφ (81′ Κάρλσον), Μορόν.