Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή (5/11) τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στον Αλί Σαμάτα που ταλαιπωρείται από ωτίτιδα και ανέβασε πυρετό ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, όπως και ο Μάρκος Αντόνιο.

Οι Ασπρόμαυροι ήταν πολύ κακοί στη Νέα Φιλαδέλφεια πριν λίγες μέρες και γνώρισαν την ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ, οπότε θέλουν τώρα πάση θυσία να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα ώστε να μη χάσουν κι άλλο έδαφος. Η αποστολή τους, όμως, δεν θα είναι εύκολη.

Όχι μόνο λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου και του γεμάτου, τελικά, γηπέδου αλλά επειδή αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα. Ο Βιεϊρίνια, για παράδειγμα, έκανε ατομικό πρόγραμμα και έμεινε εκτός αποστολής, όπως και οι Μάρκος Αντόνιο και Φιλίπε Σοάρες, ενώ υπήρξε και το απρόοπτο με τον Σαμάτα που ταλαιπωρείται από ωτίτιδα και ανέβασε πυρετό.

Από εκεί και πέρα, ο Λουτσέσκου άφησε εκτός αποστολής -για αγωνιστικούς λόγους- και τους Λύρατζη και Νάσμπεργκ.

Αναλυτικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκονται οι Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον και Τζίμας.