Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (5/11) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram έδειξε πως επικρατεί… πανδαιμόνιο για ένα εισιτήριο για το παιχνίδι.

Σε εικόνες που ανέβασε ο σύλλογος φαίνεται να έχουν σχηματιστεί ουρές στα εκδοτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τους οπαδούς του να σπεύδουν να αποκτήσουν ένα… μαγικό χαρτάκι για το μεγάλο ματς, που θα είναι το πρώτο εντός έδρας για το ελληνικό πρωτάθλημα μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε την Τρίτη (31/10) έφεση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για την τιμωρία που του επιβλήθηκε από το πειθαρχικό όργανο της Super League για τη διακοπή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πρωτόδικα, οι Πειραιώτες έχασαν το ματς στα χαρτιά, τους αφαιρέθηκε ένας βαθμός και να υποχρεώνονται να παίξουν χωρίς κόσμο σε δύο εντός έδρας αναμετρήσεις. Η υπόθεση θα εκδικαστεί αύριο Παρασκευή (3/11).

Η αισιοδοξία

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, τώρα, δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους πως το ματς με τον ΠΑΟΚ θα γίνει με τον κόσμο της ομάδας στην εξέδρα. Όπως διαρρέεται το «κλειδί» βρίσκεται στον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ.

Το άρθρο 24 της ΕΠΟ και παράγραφος 1 αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οι αποφάσεις των δικαστικών οργάνων που δικάζουν τις παραβάσεις του παρόντα κώδικα (πειθαρχικές Επιτροπές και Επιτροπή Εφέσεων) είναι άμεσα εκτελεστές, εκτός των περιπτώσεων που οι αποφάσεις ορίζουν τη διεξαγωγή αγώνα χωρίς θεατές και την επανάληψη ή συνέχιση του αγώνα».