Ο Ολυμπιακός έχει κληθεί σε απολογία για τη διακοπή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και κινδυνεύει, αν κριθεί υπαίτιος για αυτό, να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά με 0-3 και παράλληλα να του αφαιρεθεί και ένας βαθμός, με την ΠΑΕ να προχωράει σε επίσημη ενημέρωση για το θέμα του οπαδού που έριξε την κροτίδα.

Οι Ερυθρόλευκοι, όπως τονίζουν, χρησιμοποιούν υλικό από τις κάμερες του γηπέδου αλλά και μαρτυρίες φιλάθλων σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν αυτόν που έριξε την κροτίδα από την οποία ξεκίνησαν όλα, διευκρινίζοντας πως από τη στιγμή που γίνει αυτό δεν θα του επιτραπεί να ξαναμπεί στο φαληρικό γήπεδο.

«Από την Κυριακή το βράδυ με τη χρήση τεχνικών μέσων και μαρτυρίες των φιλάθλων μας προσπαθούμε να εντοπίσουμε τον άνθρωπο που έριξε την κροτίδα στο ντέρμπι και ας είναι πλέον βέβαιο από όλα τα οπτικοακουστικά μέσα ότι πέφτει μακριά απο τους παίκτες του ΠΑΟ και προφανώς δεν μπορεί να τους προκαλέσει το παραμικρό.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δε θα ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές και στον συγκεκριμένο θα απαγορευτεί δια βίου η είσοδος στο «Γ. Καραισκάκης», αναφέρει η ενημέρωση των Πειραιωτών.