Έπειτα από έξι νίκες στις πρώτες έξι αγωνιστικές της Premier League η Μάντσεστερ Σίτι γνώρισε την πρώτη ήττα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, με 2-1 από τη Γουλβς, την ίδια ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχανε και από την Κρίσταλ Πάλας με 0-1 στο Όλντ Τράφορντ και είναι στη 10η θέση της βαθμολογίας.

Στο «Μολινό» η Σίτι δεν άρχισε καθόλου καλά τον αγώνα και στο 13′ βρέθηκε πίσω στο σκορ από το αυτογκόλ του Ρούμπεν Ντίας στην προσπάθειά του να απομακρύνει μετά το γύρισμα του Νέτο (1-0). Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν τα κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο, με την ισοφάριση να έρχεται τελικά στο 58′ με ωραία εκτέλεση φάουλ του Άλβαρες.

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε στο 66′ μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή με το πλασέ του Φόντεν που απομάκρυνε πάνω στη γραμμή ο Ντόουσον και δευτερόλεπτα μετά, στην αντεπίθεση, ο Χουάνγκ έκανε το 2-1 για τη Γουλβς, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Νέα ήττα για τη Γιουνάιτεντ

Την ίδια ώρα, η άλλη ομάδα του Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ, δεν γνώριζε κι αυτή την πρώτη ήττα της σεζόν αλλά ακόμη μία και μάλιστα εντός έδρας με αντίπαλο την Κρίσταλ Πάλας. Το γκολ του Άντερσεν στο 25ο λεπτό ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά, με το 0-1 να μένει ως το τέλος και τους Κόκκινους Διάβολους να βρίσκονται στη 10η θέση, προβληματίζοντας κάθε εβδομάδα, κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο, με την απόδοσή τους.