Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σκόραρε στη νίκη του Άρη με 3-0 επί του Παναιτωλικού και είναι ένα γκολ που του δίνει μια ξεχωριστή θέση στο ελληνικό ποδόσφαιρο αφού είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει σκοράρει με τη φανέλα και των 5 μεγάλων ομάδων της χώρας μας.

Το καλοκαίρι του 2022 με την απόφασή του να υπογράψει στους Κίτρινους έκανε αυτομάτως ρεκόρ: Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στα πέντε μεγαλύτερα ελληνικά κλαμπ. Τώρα, με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη έκανε ακόμη ένα ρεκόρ: Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει με τις φανέλες των πέντε μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων.

Ο Χριστοδουλόπουλος είχε βάλει 10 γκολ όταν ήταν στον ΠΑΟΚ, στη συνέχεια πήγε στον Παναθηναϊκό όπου σκόραρε 25 φορές, ακολούθησε η μεταγραφή στο εξωτερικό και όταν επέστρεψε στην Ελλάδα υπέγραψε στην ΑΕΚ με την οποία έβαλε 24 γκολ, για να ακολουθήσει ο Ολυμπιακός όπου βρήκε δίχτυα 10 φορές.

Το μόνο που απέμενε, επομένως, ήταν να παίξει στον Άρη και να σκοράρει και με τη δική του φανέλα, κάτι που έκανε τώρα στο 3-0 επί του Παναιτωλικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης».