Η νίκη ήταν το ζητούμενο τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για τον Άρη στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League αλλά τελικά καμία εκ των δύο ομάδων δεν κατάφερε να πανηγυρίσει αφού το 0-0 δεν άλλαξε παρά τις όποιες προσπάθειες και από τις δύο πλευρές.

Οι Κίτρινοι ήταν αυτοί που είχαν το πρώτο σουτ στο παιχνίδι, στο 3′, με τον Μορόν αλλά ήταν αδύναμο και ο Κοτάρσκι μπλόκαρε εύκολα, με τους Ασπρόμαυρους να παίρνουν τον έλεγχο στη συνέχεια και να είναι πιο κινητικός, ψάχνοντας τον τρόπο για να γίνει απειλητικός. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου προσπαθούσε με το πρέσινγκ να προκαλέσει προβλήματα σε αυτή του Άκη Μάντζιου και το κατάφερνε, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είχε και καθαρές ευκαιρίες.

Ο ΠΑΟΚ είχε την καλύτερη του φάση στο 35ο λεπτό με την κεφαλιά του Εκόνγκ που απέκρουσε ο Κουέστα μετά τη σέντρα του Τάισον, με τον τερματοφύλακα του Άρη να αντιδρά σωστά και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, λέγοντας «όχι» στον Ζίβκοβιτς που δοκίμασε συρτό σουτ μετά τη συνεργασία με τον Τάισον.

Το θέαμα στο πρώτο ημίχρονο, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, δεν ήταν και το καλύτερο, με την κατάσταση είναι η αλήθεια να μη βελτιώνεται ιδιαίτερα στην επανάληψη… Οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι, οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ προσεκτικοί και οι οπαδοί άναψαν κάποια καπνογόνα που είχαν ως συνέπεια το ματς να διακοπεί για λίγα λεπτά λόγω προβλήματος με την ορατότητα.

Όταν άρχισε ξανά, ο δικέφαλος του βορρά είχε πολύ καλή ευκαιρία με την άστοχη κεφαλιά του Κουλιεράκη από κοντά μετά την εκτέλεση φάουλ του Τάισον, για να αρχίσουν στη συνέχεια τις αλλαγές οι δύο προπονητές. Αλλαγές που δεν έφερναν και τη λύση όμως, παρά το γεγονός ότι οι δύο ομάδες είχαν στα επόμενα λεπτά ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Οι Ασπρόμαυροι απείλησαν στο 73′ με τη σέντρα-σουτ του Μπάμπα Ραχμάν που απομάκρυνε ο Κουέστα, οι Κίτρινοι άγγιξαν το γκολ στο 81′ με τον Κάρλσον στην αντεπίθεση αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ, οι γηπεδούχοι πίστεψαν ότι σκόραραν στο 84′ με το ωραίο πλασέ του Ντεσπόντοφ αλλά το VAR έδειξε ότι υπήρχε οφσάιντ του Μπράντον Τόμας και το γκολ ακυρώθηκε.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (72′ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (65′ Ντεσπόντοφ), Τάισον (90′ Μουργκ), Σαμάτα (72′ Μπράντον Τόμας).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Βερστράτε (92′ Χριστοδουλόπουλος), Ντουκουρέ (70′ Βέλεθ), Ρουπ (70′ Σουλεϊμάνοφ), Μενέντες (70′ Σαμόρα), Κάρλσον (92′ Πάρντο), Μορόν.