Σχεδόν για… όλα μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στους περιβόητους «Tsitsipas Hooligans», που βρέθηκαν στο πρόσφατο US Open. Απάντησε σε ερωτήσεις για πανηγύρια, τον Λιονέλ Μέσι και τα Harrod’s και πολλά περισσότερα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις που ως μέλος της Εθνικής Ελλάδας θα ριχτεί από σήμερα (16/9) στη διήμερη μάχη του Davis Cup κόντρα στην Σλοβακία, αποκάλυψε πως το αγαπημένο μέρος του στην Ελλάδα για διακοπές είναι η «Βουλιαγμένη, σπίτι». Έπειτα, απάντησε σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή και είπε πως δεν είναι εύκολο για έναν αθλητή της ελίτ να είναι καλά στα… προσωπικά του. «Δεν είναι και οφείλω να πω πως έχει το δικό του εμπόδιο, αυτό το μέρος της ζωής μου, το οποίο εχω ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό, είναι πιο φυσιολογικό για εμένα τώρα που το κατανοώ καλύτερα», δήλωσε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εργασία με την οικογένειά του. «Δεν είναι δύσκολο, πιστεύω είναι ό,τι καλύτερο αν μπορείς να το κάνεις μαζί με την οικογένειά σου, είναι κάτι μαγευτικό σε καθημερινή βάση, το γεγονός ότι περνάω πολλές όμορφες στιγμές εντός και εκτός κορτ με τους δικούς μου ανθρώπους, τον αδερφό μου Πέτρο, το κάνει πολύ ξεχωριστό και έχουμε στόχο μια ημέρα να τα “σπάσουμε” όλα στο μονό και στο διπλό».

«Πανηγύρι στην Καρδίτσα ή τζαζ μπαρ στη Νέα Υόρκη;», ερωτήθηκε στη συνέχεια και τόνισε: «Και τα δύο είναι συναρπαστικά, πάμε για το ντόπιο πανηγύρι στην Καρδίτσα (σ.σ. υπενθυμίζουμε πως η συνέντευξη παραχωρήθηκε πριν από τις καταστροφικές πλημμύρες)». Ακολούθως επέλεξε να παίξει video games με τον Νικ Κύργιο από το να βγει μια νύχτα με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ. Κι έπειτα ήρθε η απάντηση στο ερώτημα: «Πηγαίνεις για 5x5 με τον Μέσι ή ανοίγει Harrods στην Αθήνα;» κι ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν… δίστασε: «5×5 με τον Μέσι».

Η μετάνοια για τη… Βουλιαγμένη

Έχει μετανιώσει για κάποια ανάρτησή του στα social media; Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, απάντησε: «Για εμένα το Twitter (σ.σ. Χ) είναι περισσότερο σαν παιχνίδι, μου αρέσει να παίζω με τα λόγια και τις λέξεις, ένα από αυτά που μετάνιωσα λίγο, αν και ακόμα το πιστεύω, είναι το μήνυμα για τη Βουλιαγμένη, ότι πρέπει να γίνει ανεξαρτοποιημένο κράτος». Κι έκλεισε λέγοντας πως αν δεν ήταν παίκτης του τένις «θα ήμουν επαγγελματίας χούλιγκαν».

Η «γαλανόλευκη» Μπαντόσα

Στο μεταξύ, η Εθνική Ελλάδας στο Davis Cup «απέκτησε» ακόμη ένα μέλος. Στο πλευρό του Στέφανου Τσιτσιπά βρίσκεται εδώ και μέρες η σύντροφός του Πάουλα Μπαντόσα που τον ακολούθησε στη χώρα μας ενόψει των μεγάλων αγώνων της εθνικής ομάδας των ανδρών. Η Ισπανίδα τενίστρια, μάλιστα, φόρεσε τα «γαλανόλευκα», ενώ έβαψε και τα νύχια της σε λευκό και γαλάζιο, τα χρώματα της ελληνικής σημασίας για δείξει την υποστήριξή της στον αγαπημένο της.

Η Μπαντόσα και ο Τσιτσιπάς βρέθηκαν μαζί και στο Καλλιμάρμαρο για την συνέντευξη Τύπου πριν από τις αναμετρήσεις του Davis Cup και είχαν και την ευκαιρία να περπατήσουν λίγο στο κέντρο της Αθήνας.