Ο Άντονι είναι στο μάτι του κυκλώνα μετά τις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του για σωματική και ψυχολογική βία, με αποτέλεσμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον θέσει εκτός ομάδας μέχρι νεωτέρας όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, με τον παίκτη από την πλευρά του να δηλώνει ξανά αθώος.

Το θέμα του Βραζιλιάνου εξτρέμ έχει εξελιχθεί σε πρόβλημα για τους Κόκκινους Διάβολους που πριν λίγες μέρες κατηγορήθηκαν από τον Τύπο ότι γνώριζαν τι έγινε και κάλυπταν τον παίκτη, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν τώρα να τον αφήσουν εκτός ομάδας για ένα διάστημα.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναγνωρίζει τους ισχυρισμούς εναντίον του Αντόνι. Οι παίκτες που δεν έχουν συμμετάσχει σε διεθνείς αγώνες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα. Ωστόσο, έχει συμφωνηθεί με τον Άντονι ότι θα καθυστερήσει την επιστροφή του μέχρι νεωτέρας προκειμένου να αντιμετωπίσει τις καταγγελίες.

Ως σύλλογος καταδικάζουμε πράξεις βίας και κακοποίησης. Αναγνωρίζουμε τη σημασία της προστασίας όλων όσoi εμπλέκονται σε αυτήν την κατάσταση και αναγνωρίζουμε τον αντίκτυπο που έχουν αυτοί οι ισχυρισμοί στους επιζώντες της κακοποίησης», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κλαμπ, με τον παίκτη να λέει τα εξής σε δήλωσή του…

«Έχω συμφωνήσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πάρω μια περίοδο απουσίας ενώ θα ασχοληθώ με τους ισχυρισμούς εναντίον μου. Αυτή ήταν μια κοινή απόφαση για να αποφύγω την απόσπαση της προσοχής στους συμπαίκτες μου και την περιττή διαμάχη για τον σύλλογο.

Θέλω να επαναλάβω την αθωότητά μου για τα πράγματα για τα οποία έχω κατηγορηθεί και θα συνεργαστώ πλήρως με την αστυνομία για να τους βοηθήσω να φτάσουν στην αλήθεια. Ανυπομονώ να επιστρέψω για να παίξω το συντομότερο δυνατό».