Στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας βρέθηκε ο Ρουβίκωνας για να διαμαρτυρηθεί για τον θάνατο της νοσοκόμας από την Αρμενία. Η γυναίκα έπεσε στο κενό από τον πρώτο όροφο το Σάββατο (29.06.2019) στην προσπάθειά της να αποφύγει τον έλεγχο.

Περίπου δέκα μέλη του Ρουβίκωνα έκαναν σήμερα (03.07.2019) «ντου» στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για να διαμαρτυρηθούν για τον θάνατο της νοσοκόμας, πετώντας κρικάκια και φέιγ βολάν που έγραφαν: «Δουλέμποροι και αφεντικά το ίδιο μαγαζί» και «Δεν ήταν ατύχημα, ήταν δολοφονία ταξική».

Τα μέλη του Ρουβίκωνα, στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν στο γραφείο του αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου για να διαμαρτυρηθούν για το τραγικό συμβάν, ενώ λίγα λεπτά αργότερα αποχώρησαν.

Μάλιστα, ανέβασαν σε ιστότοπο του αναρχικού χώρου ανακοίνωση για την επίθεση αλλά και βίντεο. Μεταξύ άλλων αναφέρουν: «Για έναν χώρο που επιχειρηματίες φίλοι πολιτικών προμηθεύουν ιατρικά υλικά σε πολλαπλάσιο κόστος… Σε έναν χώρο που πλάι στους μαχητές γιατρούς που παλεύουν με τα ψίχουλα που τους αφήνουν τα μνημόνια και η ιδιωτική υγεία παρασιτούν καθάρματα που απαιτούν φακελάκια… Σε αυτόν τον χώρο ο διοικητής του νοσοκομείου αμόλησε τα σκυλιά του να μαζέψουν τις παράνομες αποκλειστικές. Μπράβο καραγκιόζη, πρέπει να του φωνάξουμε από τα βάθη της καρδιάς μας. Αυτό ήταν το πρόβλημα της υγείας στην Ελλάδα, αυτό το πρόβλημα του νοσοκομείου, έτσι πατάσσεται η διαφθορά. Με το να κυνηγήσεις την μεσόκοπη προλετάρια που βγάζει το λιγοστό ψωμί της φροντίζοντας έναν συνάνθρωπο».

Δείτε τις φωτογραφίες

Δείτε το βίντεο